Garanti for livet.

Glem 12 måneders garanti. Hos os er du dækket ind. Punktum.

Så du har altså googlet lidt og søgt efter klinikker der udbyder scalp mikropigmentering. Hvor længe er de forskellige klinikkers garantiperioder? Seks måneder? Et år? Måske to år, hvis du altså accepterer at medvirke i en eller anden salgs video? Tilbyder de overhovedet en garanti? Har de overhovedet en garanti, når deres kunder har brug for det? 

Branchens standard garanti er 12 måneder. Hvis din mikropigmenterings behandling begynder at fade, vil det helt sikkert ske inden for de første 12 måneder. Men hvad så efterfølgende? For dig som gerne vil beholde dette udtryk for resten af livet, hvordan er du så dækket, hvis du har brug for yderligere scalp mikropigmenterings behandlinger efter 2-5 år?

Accepter intet mindre

Vores behandlinger, teknikker og pigmenter er så gode, at vi er villige til at stå ved dem ved at tilbyde en livslang garanti. Scalp Innovation er baseret på filosofien. : Tag dig af dine kunder – og de vil efterfølgende tage sig af dig. Når du får en behandling hos Scalp Innovation, er vi der for dig gennem hele livet. Dette betyder, at skulle du have brug for en behandlings session om fem, ti eller tyve år vil vi stå klar til at hjælpe dig.

Når du får SMP hos Scalp Innovation, er vi der for dig gennem hele livet. Uanset hvad du har brug for, vil vi være der for dig. Har du brug for en anden behandling session om fem, ti eller endog tyve år? Intet problem. Vi vil vi stadig være her for at opfylde dine behov, hvorimod “discount klinikker” for længst har glemt dig.