SMP ved helt eller delvist skaldethed

SMP kan hjælpe med at dække og *skjule problemer ved hårtab i forbindelse med hårsygdomme som for eksempel traction alopecia. Ved at mindske de visuelle tegn på denne type hårtab giver vi dig større selvsikkerhed og letter dine bekymringer.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du har alopecia universalis, som giver fuldstændig skaldethed på hovedbunden. Her skaber vi en ny hårgrænse og en helt ny hårform på hele hovedbunden. Der kan her være behov for lidt flere sessioner, da vi skal behandle et større område end ved delvist skaldethed eller tyndt hår, men du kan til gengæld opnå et livsændrende *udseende, der giver dig langt større selvtillid og livskvalitet.

Pletskaldethed, som også kaldes alopecia arreata kan sjældent afhjælpes med hårtransplantationer, men her kan SMP hjælpe med at *dække de skaldede områder, så de passer bedre ind områderne med hårvækst. Mange mænd barberer hovedet helt, når de bliver behandlet med SMP mod pletskaldethed, mens kvinder ofte vælger få det integreret i det eksisterende hår. Med SMP kommer man meget tæt på en helt *naturlig hårgrænse.

Ønsker du at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med en hovedbundslidelse, er du altid meget velkommen til at kontakte vores SMP-behandler, som kan give dig råd og vejledning om, hvilken behandling, der vil passe til dig.