HUSK!

– FØR PLEJE INSTRUKTIONER

Følgende retningslinjer vil sikre, at du har forberedt din hovedbund så godt som muligt og at du får optimale resultater. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din mikropigmentist. Vi ser frem til at hjælpe dig gennem denne proces.

 1. Vask din hovedbund med et ikke-slibende, skånsom shampoo ugen før din behandling.
  -Hvis du har udbrud (acne/bumser/eksem) på din hovedbund er dette en kontraindikation. Dette problem skal afhjælpes inden vi kan lave en behandling. Vi forslår vi at du søger råd hos egen læge som med sandsynlighed kan hjælpe dig med at løse dette problem før din behandling.
 1. Efter vask af hovedbunden, skal huden fugtes med en form for fugtighedscreme til holde huden hydreret. Dette vil gøre det nemmere for farve pigmentet at blive absorberet ordentligt.
 1. Undgå solbadning for at undgå forbrænding og afskalning af huden.
 1. Fokus på afslapning og få en god nats søvn, før din behandling.
 1. Spis et solidt måltid før din behandlingen.
 1. Hvis du er ekstremt følsomme over for smerte, kan din læge kontaktes før behandlingen.
 1. Du kan medbringe en ren hat, cap eller tørklæde til løst at dække dit hoved efter behandlingen, hvis det ønskes, men det er ikke påkrævet.
 1. Paryk – bære venligst ikke paryk mindst 5-7 dage før din planlagt behandling. En paryk vil begrænse ilt flow til hovedbunden og pigmenterne vil derfor bliver ikke fuldt absorberet i hovedbunden.
 1. Hår længde – kontakt din mikropigmentist forud for behandlingen for at tale om en passende hår længde til dagen for den planlagte behandling.
 1. Hår Forberedelse – brug venligst ikke en barbermaskine eller shaver på din hovedbund 24 timer før planlagt behandling. Det er afgørende, at man kan se alle naturlige hår med henblik på perfekt “blending”.

”En sund hovedbund vil være nyttige i at opnå de bedste resultater”

Med venlig hilsen

Scalp INNOVATION