FAQ.

 • Hvad er scalp mikropigmentering?

  Scalp mikropigmentering (SMP) eller hovedbunds mikropigmentering som det også kaldes, er en replikerings proces af hårsækken, der hjælper folk, der lider af forskellige typer af hårtab. Vi bruger specialdesignede organiske pigmenter og unikke teknikker til at “kopierer” hårsækkene i din hovedbund. Denne behandling er non-invasiv kosmetisk kirurgi. (kræver ingen kirurgi) 

 • Hvad koster det?

  Prisen for en SMP behandling starter fra kr 5.000 og afhængig af hvor stort et område der skal behandles. Det er meget nemt at få et prisoverslag ved at sende dine billeder i en mail til os på tilbud@scalpinnovation.dk

 • Hvor lang tid tager en behandlingen?

  3-5 timer den første session og normalt kun 2-3 timer den anden session.

 • Vil de brugte pigmenter fade eller ændre farve?

  Det er IKKE tatoverings blæk vi bruger, men derimod er det specielt formuleret pigment, vi anvender til vores formål. Der er ingen risiko for at farven bliver blå eller grøn. På lang sigt (10-15 år) vil det måske være nødvendigt at få yderligere en behandling grundet fading.

 • Betyder det noget, hvad farve mit hår er?

  Vi har pigmenter til at matche enhver hårfarve. Vi bruger vores egen specieltudviklede pigmenter, det er opdelt i tre forskellige nuancer, hvilket gør det muligt at blande og matcher de fleste hårfarve.

 • Kan man få en personlig forundersøgelse?

  Gratis forundersøgelse til scalp micropigmentation kan bookes her på hjemmesiden. For dem, der ikke er i umiddelbar nærhed, kan en telefon konsultation være løsningen. Telefon konsultation er en fantastisk måde at få dine spørgsmål besvaret, mens man befinder sig i dit eget hjem. Du kan også indsende billeder til via e-mail eller sms.

 • Hvor hurtigt efter en forundersøgelse kan behandlingen udføres?

  En forundersøgelse fører ofte til en bookning af behandling. Vi stræber efter at imødekomme vores kunders ønsker, og kan normalt planlægge behandlingen inden for 1-2 uger efter den personlige forundersøgelse.

 • Hvor mange dage går der mellem hver session?

  Hver behandling inkludere 2 sessioner. Vi vælger flere sessioner for at sikre et optimal resultate, samtidig med at der er plads til små justeringer af hårgrænsen og farven efter at pigmenterne har haft tid til at “sætte sig”. Den tredje “touch-up” session aftales inden for det første år efter den oprindelige behandling og vi anbefaler vores kunder til at vente mindst 4 uger efter afslutningen af deres oprindelige scalp mikropigmentering med at booke den.

 • Hvad er bredden på jeres mindste SMP nål?

  Vores nåle er 80% mindre end standard tatovering nåle og vi bruger samme størrelse nål i hver procedure. Dette er for at sikre kontrol over pigmentets placering. Samtidig give det et naturligt look, da nålen har samme form og størrelse som en hårsæk.

 • Hvad er bredden på en simulerede hårsæk?

  For at beskytte, hvad der gør os hos Scalp Innovation forskellige fra vores konkurrenter, vil vi ikke frigive de specifikke mål på vores nåle, men kan vi garantere, at der er brugt rigeligt tid til at udvikle de perfekte værktøjer, og som et resultat af dette kan hver kunde gå hjem, velvidende at vi har brugt værktøj specielt udviklet til at lave det bedst mulige udseende!

 • Hvor lang tid tager det hovedbunden at hele fuldstændigt efter en SMP?

  Du får udleveret “efter pleje instuktionern”, der skal følges i den første uge, og efter det er at alt vi beder dig om, at du holder din hovedbund beskytter med en høj SPF (solfaktor) .

 • Tilbyder i en slags garanti for tilfredshed?

  Hos Scalp Innovation er vores største mål, at tilbyde vores kunder fuld tilfredshed. Det er en af de største årsager til, vi inkludere to “møder” i hver behandling. Hvis der er nogen bekymringer vores kunder gerne vil drøftet før, under og efter deres behandlingen vil vi være mere end glade for at nå overensstemmelse.

 • Jeg ønsker at mit hår ser ensartet ud, når hovedbunden er glatbarberet. Skal jeg så ha lavet scalp mikropigmentering på hele hovedet for at opnå dette udseende?

  Det look, vi skaber for dig, bliver blandet/mixet ind i håret, som du allerede har. Når du indsender foto vil vi rådgive dig med hvilken længde, der bør have for at opnå den bedst mulige look, og vi beder dig at du ankommer til din behandling med den anbefalet længde.

 • Hvor lang tid skal jeg vente med at barbere mit hoved?

  Du skal vente 4-5 dage. Vi anbefaler en elektrisk barbermaskine. 

 • Hvor lang tid skal jeg vente med at barbere med en barberkniv?

  Vi anbefaler at vente MINDST en uge, fordi din hovedbund er i helingsprocessen, og du ønsker ikke at forstyrre din krops naturlige helingsproces.

 • Hvad hvis min hovedbund er tør?

  Hvis vi konstatere at din hovedbund er tør, anbefaler vi en fugtgivende pleje, som du skal bruge i ugen efter din procedure.

 • Jeg har en pool / spa bad, hvornår er det okay at udsætte mit hoved for klor vand?

  Du skal vente mindst 7 dage efter din behandling.

 • Hvad er forskellen på scalp/hovedbunds mikropigmentering og en regelmæssig hoved tatovering?

  Selv om det kan betegnes som en hår tatovering, så ændre vores “blæk” ikke farve efter anvendelse som en almindelig tatovering blæk gør. Vores nåle indsættes i dermis delen af huden, som er mere kontrolleret og forhindrer derved blækket i at sprede sig. Teknikken som vi anvender er forskellig fra en tatovørs og vi har også designet vores egen engangs nåle, som er 80% mindre end de nåle en tatovør bruger.

 • Vil andre kunne se at jeg har fået lavet en SMP?

  Det look vi leverer er utroligt autentisk og realistisk. Med mindre du fortæller folk det, vil de ikke ha nogen anelse. Ikke én kunde vi har behandlet er blevet bemærket. Det gør faktisk nogen skaldet personers udseende både yngre og bedre.

 • Hurtigt overblik over vores teknik!

  Proceduren består af en lille engangs nål, som er udviklet til at kopiere den nøjagtige form og størrelse af en hårsæk. Vi bruger en high powered roterende maskine, som vi har ændret på, for at skabe en længere roterende slaglængde, som gør det muligt at implantere mere blæk per sekund. Ved at gøre det kan vi injicere/deponere mere blæk ned i epidermis uden at gå gennem dermis, hvilket kan skabe et blow out (blæk blødning fordi man går for dybt og skaber derved en stor plet) Alt efter hudtype, fedtceller i huden, smidighed, kollagen struktur, olie niveau og hårsæk størrelse, vil vi enten deponere pigmentet dybere eller mere overfladisk i huden.

 • Hvad er størrelsen af nålen som indsætter hovedbunden og hvad er smerteniveau?

  Vores nålen er en fjerdedel af størrelsen af en “3 round” nål, der anvendes i permanent makeup maskiner. Det giver os den fordel, at vi kan skabe egentlige hårsække, der ligner rigtigt hår. Andre klinikker har ikke noget valg, og kan kun lave en udfyldning, eller skygge, der giver illusionen af hår. Vores nålen kan sammenlignes med at lave en prik med en lille tush. Hvis du kigger meget tæt på vores prik, kan du ikke se forskel på håret og prikken. Smerte niveauet de fleste kunder oplever, ligger på 2 ud af 10. Mænd og kvinder, der har ardannelse fra hår transplantationer, har tit tendens til at have lidt mere ubehag på grund af følsomhed.

 • Hvor mange "hår" opnås i hver behandling?

  For en standard Scalp Innovation mikropigmentering, der omfatter hårgrænsen, fronten, toppen og krone med “blending” kan man forvente at have 14-15 tusind hårsække tatoveret ved hjælp af vores punkt for punkt teknik.

 • Hvad er den anslåede pris af denne behandling?

  Vi har en række priser, der starter ved kr. 5.000,- for et ar og op til kr. 40.000,- for en person, der har Alopecia med ingen hår overhovedet. De fleste af vores kunder har et mønster som en hestesko og har brug for en hårgrænse, top, sider og “blending”. Disse behandlinger ligger normalt mellem kr. 20-26.000,- og er baseret på kundens specifikke behov.

 • Genbruger i jeres nåle?

  NEJ!! Vi genbruger ALDRIG vores nåle, de er alle engangs nåle. Hver kunde får en ny nål til hver behandling.

 • Kan scalp pigmentering laves på personer med lys hud og lys brun eller blond hår?

  Ja. Vi blander individuelt farven til hver kunde, så vi er i stand til at matche hårfarver som blond, rød, brun eller sort!

 • Vil jeg være i stand til at køre min trimmer på 0 eller 1, eller skal jeg glat barbere dagligt for at holde et realistisk look?

  De to mest populære længde vi anbefaler er 0 eller 1, men vi har ofte kunder, der foretrækker glatbarbering hovedbund. Dette er en personlig præference som også er baseret på den hastighed, hvormed dit hår vokser.

 • Skal jeg barbere mit hoved før behandlingen?

  Efter en personlig konsultation eller visning af billeder af din hovedbund vil vi foreslå længden på dit hår før behandlingen.

 • Hvornår kan jeg først udsætte mit hoved til stærke sol?

  Vent mindst 30 dage efter din behandling. Vi anbefaler også, at du bruger en solcreme med SPF 30 til 50, eller større. Dette gør at din mikropigmentering holder længere.

 • Hvornår kan jeg først gang vaske mit hoved?

  Umiddelbart efter din procedure men kun med baby shampoo. Du skal fortsætte med at bruge baby shampoo hver dag i en uge.

 • Mit job kræver fysisk arbejde, vil sved forstyrre min heling?

  Vi anbefaler, at du undgår at svede indtil mindst 4 dage efter, herefter kan du svede let. Vent 10 dage med at svede kraftigt.

 • Kan scalp mikropigmentering camuflere ar?

  Ja det kan det, vi blander arret med omgivende hår og det bliver næsten umuligt at lægge mærke til.

 • Hvordan vil jeg se umiddelbart efter behandlingen?

  Der vil være rødme i 2-10 timer efter behandlingen, det afhænger som regel af din hudtype. Farve pigmenterne ses mørkere end det “helet” resultat, hvilket kan tage op til 1-2 uger.

 • Forklar i detaljer, hvordan pigmentet injiceres!

  Pigmentet injiceres ved brug af en roterende maskine, som enhver anden permanent makeup maskinen bruger. Forskellen er slaget, hvor vi ligger pigmentet og den dybde, vi deponere det. Vi kan deponere pigment i det øverste lag af huden, fordi vi indsprøjte mere blæk. Overskydende blæk vil blegne, mens resten vil blive. Dette efterlader et lille hårsæk formet indtryk, der ikke vil ændre sig i størrelse på grund af det faktum, at den er placeret i dermis. Epidermis har blodgennemstrømning og overtid vil det spreder sig og vil blive til en skygge og fade ind i hinanden. Det er derfor, du ser en nogle mænd og kvinder, der ender med at have en skygge på hovedet 1-2 år senere og ikke “prikker”.

 • Hvad vil gøre at min behandling falme?

  Svaret på dette spørgsmål er individuelt for hver person. Solen vil have en meget stor indflydelse på holdbarheden af din behandling såvel som den individuelle dermal kollagen mikro struktur. Din genetiske kode har også meget at betydning, såsom olie, fedt i dit væv og de kemiske bindinger i din huds væv. Langsigtet stråling fra sollys nedbryder blæk og det vil opløses ind i huden. Dette kunne være forskellen på at din behandling enten holder 10 år og på grund af solen måske kun 2 år. Det er derfor, vi stærkt anbefaler at benytte høj solfaktor. Det er også din foryngelse af din hud, skorpedannelsens cyklus, hvor lang tid det tager dit væv til at hele sig selv og meget mere. Det er vigtigt at forstå, at din krop ser pigmentet som et fremmedlegeme og naturligt ønsker at afvise det. Det er derfor, vi deponere mere pigment end andre klinikker, ved hjælp af en modificeret maskine. Den kollagen mikro struktur virker forskelligt fra person til person, som gør at det enten svindende væk hurtigere eller langsommere, 7 dage efter den første behandling. Derfor kræver vi 2-3 procedurer for at sikre fuld dækning på grund af forskellige variabler.

 • Har i nogen yderligere fotos eller tidligere kunder til rådighed med et "real life look"?

  Vi opdaterer vores system med før og efter billeder hele tiden, men da dette er en personlig service, vil det fleste af vores kunder vælger at få deres billeder holdt privat. Vi kan levere før og efter billeder til kunder, men at holde sig ajour med vores sociale medier som Instagram og facebooker er ofte det bedste sted at finde opdaterede oplysninger.

 • Hvis jeg efter behandlingen er utilfreds, hvis en fejl skal rettes, yderligere arbejde behøves, et touch up behøves, mm ... Hvor meget ville dette så koste?

  Hver kunde er garanteret med to besøg inden for deres standard behandlings tid. Hvis der er bekymring med dine endelige resultater vil vi imødekomme dem for hermed at sikre fuld tilfredshed uden ekstra omkostninger. Vi vil sørge for at du er helt tilfreds med dine resultater!

 • Omtrent hvor mange år vil der gå før min SMP vil fade eller misfarve eller på nogen måde se mindre realistisk ud. Hvor meget koster det at have dette rettet?

  Der er kunder, der har nået deres ti’ne år med SMP, og dem, der fulgte deres procedurer mht efter pleje har ingen problemer med fading. For dem, der ikke gjorde, eller for dem, der altid er udsat for solen, kan vi lave en fast fordelagtig pris tilrettet deres behov med hensyn til et tilbagevendende behov.

 • Har i en laser til at korrigere fejlbehæftede SMP procedurer?

  Vi har ikke har en laser, men vi kan henvise til en laser teknikere nær vores klinik hvis korrektion før behandling er nødvendig.

 • Min hovedbund vil være temmelig hvid i forhold til mit ansigt, hvis jeg barbere mit hoved. Vil solarium eller spray tan påvirke mit SMP?

  Uanset hvad du gør, skal du IKKE bruge solarium eller spray tan før din behandling! Solarium eller spray tan kan stramme huden op og skabe problemer med at få din hud til at absorbere pigmenterne. Det er også nødvendigt at kunne se hovedbunden i sin mest naturlige tilstand og jo mindre irriteret jo bedre. Før vi mikropigmentere dig vil vi tage hensyn til din naturlige hudfarve og hårfarve og skabe et look, der er bedst for dig.