fbpx

SÅDAN

FUNGERER DET

I 3 NEMME TRIN HJÆLPER JEG DIG MED AT LAVE EN HÅRTABSLØSNING, DER ER TILPASSET DIG

3

LETTE TRIN


01

TRIN NR 1

KONSULTATION

Som en start skal vi vurdere din hårtabssituation for at finde den bedste løsning. Der er to nemme måder at gøre dette på: Du kan besøge os til en gratis konsultation eller sende os billeder af dit hårtab og dernæst en gratis telefon eller videokonsultation. Vi gennemgår din hårtabsløsning og vi vil guide dig fra start til slut - med en tilpasset behandlingsplan. Vi kan som ekstra simulerer en hårgrænse, så den passer til det ønskede look. Dette hårlinje-mockup giver dig mulighed for at se nøjagtigt, hvordan behandlingen vil se ud på dig.

02

TRIN NR 2

BOOKING AF AFTALE

Når du nu er helt tilfreds med behandlingsplanen for hårtab - planlægger vi dato og tid for din behandling. Typisk har du brug for 2-3 sessioner, planlagt med 7-14 dages mellemrum for at få et perfekt resultat.

03

TRIN NR 3

LET'S DO IT!

Så er det behandlingstid! Den første session bruges til at lægge grundlaget for de replikerede hårsække og for det endelige resultat samt at designe stilen og formen af din nye hårlinje. Efter den første session vil du bemærke en øjeblikkelig forskel og et fuldt udseende vises. Den 2. og 3. session bruges til at tilføje yderligere lag af tæthed for at skabe udseendet af fuldt, kort / shavet hår og eliminere ethvert tegn på hårtab. Vi bruger meget tid på at blender ind i dit eksisterende hår for at få en glidende overgang og et naturligt look. Vi kan også foretage mindre justeringer af hårgrænsen i disse sessioner. Efter din sidste behandling vil vi give dig instruktioner om efterbehandling, og du behøver ikke komme tilbage i de næste 4-6 år.

BOOK EN GRATIS KONSULTATION- VI KONTAKTER DIG INDEN FOR 24 TIMER


FORDELE VED EN KONSULTATION


  1. Få alle dine spørgsmål om Scalp Micropigmentation (SMP) besvaret af en ekspert
  2. Modtag et tilbud på din SMP-behandlingen
  3. Lær mere om Scalp Micropigmentation (SMP) -processen
  4. Tale om dit specifikke hårtab, forventninger og mål