fbpx

NOMINEE FOR

THE BEST NEW TECHNICIAN

AWARD 10-11TH MAY 2018

Scalp-Innovation-SMP-award

* * * * *

“Hey Carsten! We are hosting the Scalp Guru awards at the Meeting Of Minds conference 2018. We would like to put you forward as a nominee for the Best New Technician of the World 2018 Award. We believe, after seeing the progress you have made so far, that you are undoubtedly deserving of a nomination for this award.”

* * * * *

CARSTEN F LARSEN

CEO & Founder

Carsten aka “Finningo” har stiftet Scalp Innovation for at yde den bedste service, give dig det bedst mulige resultat og altid sætte dine behov først. For Carsten er kun det bedste godt nok og hans stræben efter at levere det bedst mulige resultat er i den grad værd at prale af.

Carsten har gennemgået flere SMP uddannelser end de fleste og har gennem mange års erfaring opnået stor ekspertise indenfor SMP behandlinger. Dermed kan du roligt stole på, at han ved hvilke behandlingsmuligheder, der giver de bedste og mest naturlige resultater.

Scalp Innovation er et brand, der stræber efter at udbyde det bedste produkt og den bedste service og dermed højne niveauet i SMP branchen. Scalp Innovation er det rigtige valg, hvis du vil have ærlighed og høj faglighed. Vi ved hvad der skal til for at levere det bedste – hver gang.

Hos Scalp Innovation er forventningsafstemning nøgleordet for en succesfuld behandling. For os er det vigtigt, at du føler dig tryk og godt informeret, samt kender til de fordele og begrænsninger SMP har. Vi vil have tilfredse kunder hver gang.

Vi har altid afsat god tid til vores behandlinger og sætter stor ære i at levere et sublimt og naturligt resultat, som både du og vi kan være stolte af.

Lad os i fællesskab finde den rigtige løsning for dig og få skabt det resultat du så længe har drømt om.

Sprog: Dansk, Engelsk, Svensk og Norsk

VI ER GURU CERTIFICERET

OG DET ER VI STOLTE AF

“Team Micro er verdens største SMP-brand. Den ultimative informationsressource indenfor Scalp Micropigmentation (SMP). De støtte klienter med forskningsdata og anmeldelser, og teknikere med træning og marketing rådgivning. Team Micro er uafhængig og giver præcis og autoritativ ekspertise, du kan stole på.”

NÅR MINE KUNDER HAR SUCCES

–HAR JEG SUCCES

NÅR MINE KUNDER

HAR SUCCES

– HAR JEG SUCCES